Om turen

New Zealand er et fantastisk land at rejse i, her et motiv fra Queen Charlotte Drive på SydøenFor at finde grunden til, at jeg i dag har cyklet gennem New Zealand og Australien, skal vi tilbage til efteråret 2011. Her tog jeg til foredrag med en dansk gut, der på fire år havde cyklet jorden rundt. At høre hans fantastiske fortællinger fik mig til at drømme om mit eget cykeleventyr.

Drømmen voksede sig stærkere og stærkere og blev til sidst så stærk, at jeg vidste, at jeg blev nødt til at prøve drømmen af. Ellers ville jeg sidde som en gammel mand og tænke over, hvordan det mon ville have været, hvis jeg var taget af sted.

Og at skulle sidde og tænke over noget, som kunne være blevet, men som aldrig blev, kunne jeg
slet ikke holde ud, så jeg begyndte at spare penge op og begyndte at overveje, hvor jeg skulle rejse hen.

At besøge Australien og New Zealand havde altid været en drøm for mig, så jeg besluttede, at de to lande skulle være målet for min rejse.

I og med, at det var min første længere cykeltur nogensinde, havde jeg ikke megen ide om, hvordan jeg forberedte mig til sådan en tur. Jeg fik købt noget udstyr og havde en meget løs ide om ruten, men bortset fra det besluttede jeg mig for bare at kaste mig ud i det.