Bogen Optur Down Under

Bogen

Længe havde jeg tænkt over at skrive en bog om min fantastiske cykeltur. Nu har jeg skrevet en bog, men den handler ikke ”bare” om oplevelser på en cykeltur.

Det er også en meget personlig fortælling om den enorme betydning, som min tur har haft for mit liv og for min personlige udvikling. En udvikling, som har gjort, at jeg i dag har gennemgået nogle meget markante, men positive, ændringer i mit liv.

Jeg har ændret mit liv på en måde, som jeg aldrig havde troet, at jeg skulle gøre.

Bogen handler derfor reelt om to rejser. Både den på cykel, og den mentale rejse, som jeg efterfølgende har været på. Bogen vil derfor ikke ”kun” være interessant for cykelinteresserede, men for alle der er interesserede i mennesker, og hvad det at udleve en drøm kan betyde for et menneske.

Bogen er indbundet, 400 sider lang og indeholder mere end 160 farvefotos.

Bogen kan bestilles online og sendes til en pakkepostshop i Danmark. Det sker ved at indbetale 239 kroner på reg.nr. 9280 kontonummer 1940160355 og derefter sende en mail med navn, postadresse og gerne et mobilnummer til

Lydbogen, som er indlæst af forfatteren, er godt otte timer lang og er ved at gennemgå den sidste finpudsning i redigeringen. Den forventes færdig ultimo november og kan bestilles på samme vis som bogen. Som download koster den 129,- mens den i fysisk form koster 199 inklusiv levering.